Kiitä opettajaa -kampanja

Lahjakkat lapset -ohjelma haluaa kiinnittää huomiota Suomen erinomaiseen, kansainvälisestikin arvostettuun koulujärjestelmään ja erityisesti sen tärkeimpään ominaisuuteen; ammattitaitoiseen ja työnsä ensiluokkaisesti hoitavaan opetushenkilökuntaan. Jatkuvan resurssipulan ja suurten luokkakokojen paineessakin he tekevät arvokasta työtä yhteiskuntamme lasten ja nuorten hyväksi.

Varmaankin jokainen tuntee tai muistaa omalta tai lapsensa kouluajalta ainakin yhden opettajan tai muun opetushenkilökunnan jäsenen, joka omalla toiminnallaan teki opiskelusta helpompaa, tehokkaampaa ja hauskempaa. Jotkut opettajista onnistuvat oman päivittäisen työnsä ohessa erityisen hyvin ottamaan huomioon oppilaidensa erityispiirteet ja -tarpeet, ja samalla omalla toiminnallaan tukemaan lahjakkuutta ja lahjakasta yksilöä. Nyt haluamme tarjota kaikille lahjakkaan lapsen omaisille ja nykyisille tai entisille lahjakkaille lapsille mahdollisuuden osoittaa kiitoksensa Lahjakkaat lapset -ohjelman Kiitä opettajaa -kampanjan avulla.

Lähetä meille tiedot opettajasta tai muusta opetushenkilökunnan jäsenestä joka on omalla panoksellaan tukenut lahjakasta yksilöä tai edistänyt lahjakkuuden ilmenemistä ympäristössään. Kerro meille sekä kiitettävän henkilön nimi, yhteystiedot ja perustelusi kiitokselle, ja muistamme kyseistä henkilöä Suomen Mensa ry:n Lahjakkaat lapset -ohjelman Kiitos opettaja -kunniakirjalla.

Kampanja alkaa vuoden 2013 syksyllä.

Suomen Mensa ry pyrkii lähettämään kiitoksen saajaksi ilmoitetulle henkilölle Kiitos opettaja -kunniakirjan. Mikäli lomakkeen tiedoissa määriteltyä henkilöä ei pystytä löytämään tai hänen henkilöllisyytensä /yhteystietonsa ovat liian epävarmat, pidätämme oikeuden olla lähettämättä kunniakirjaa. Kiitoksen lähettäneiden henkilöiden nimiä tai yhteystietoja ei koskaan paljasteta kiitoksen saavalle taholle Suomen Mensa ry:n toimesta.